Kinderatelier in de carnavalsvakantie

Schatkistje maken; zo’n kistje is van allergrootst belang voor al de natuurschatten die we door het jaar heen verzamelen. Van een mooi rond steentje uit de rivier tot een prachtige schelp of veertje van de strand. Al deze vindsels hebben een “huisje” nodig…toch?

Maandag 12 februari van 10.00 uur tot 12.30 uur Deze workshop zit vol!

“Kracht”dieren-schild maken; een krachtdier kan een fantastisch vriendje zijn als je iets moet doen wat je spannend vindt, ze kunnen je net iets meer zelfvertrouwen geven en heel goed luisteren naar al jou kleine en grote geheimpjes en dromen.

Woensdag 14 februari van 13.30 uur tot 16.00 uur Deze workshop zit vol!

Rainstick maken; deze worden al heel erg lang gebruikt als muziekinstrument. Het is een holle koker, die als je haar kantelt, het geluid van regen zal geven. Als je daarbij je ogen sluit kan je extra genieten van dit prachtige geluid.

Donderdag 15 februari van 13.30 uur tot 16.00 uur Nog 2 plekjes vrij voor deze workshop