Algemene voorwaarden

Schilder-Tekenlessen

 1. De kosten voor de lessen worden op de website per les aangegeven, echter men betaalt steeds voor een blok (bestaande uit 6 tot 8 lessen).
 2. Het cursusgeld dient vooraf volledig te worden betaald. Stroom je in midden in een blok, dan wordt het cursusgeld bepaald naar ratio van het aantal lessen die nog te gegeven worden tot het einde van het blok.
 3. Er kan altijd (na overleg) een gratis proefles gevolgd worden.
 4. Bij onvoldoende deelnemers wordt de cursus geannuleerd. Het cursusgeld wordt dan per ommegaande terugbetaald.
 5. Als kinderen een vriendje of vriendinnetje willen meenemen naar de les, mag dit natuurlijk altijd, maar uitsluitend als de groep niet vol is en ik hiervan vooraf op de hoogte wordt gebracht.
 6. Restitutie van het cursusgeld voor gemiste lessen is niet mogelijk. Wel kan er gekeken worden of de les op een ander moment kan worden ingehaald of dat er in overleg een broer-zus of vriendje-vriendinnetje met een les meedoet.Gemiste lessen worden niet verrekend met het lesgeld van een volgend lesblok of als lessen er achter aangeplakt worden.Het kunnen volgen van een inhaalles is een service en niet een automatisch recht. In je vaste les is je plek gegarandeerd.
 7. Beëindiging van de lessen. Wil je stoppen met de lessen, laat het mij dan zo spoedig mogelijk weten. Uiterlijk de op één na laatste les van het “lopende”blok. Op deze manier heb ik overzicht
  of een les door kan gaan en of ik anderen (op de wachtlijst) in kan laten stromen.
 8. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven.

Individuele lessen

 1. In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek vertel ik u over mijn manier van begeleiding en mijn de visie van waaruit ik werk. Dit gesprek duurt maximaal 30 minuten en biedt een basis voor een overwogen beslissing.
 2. Wanneer een afspraak niet door kan gaan, dient u dit 48 uur van te voren door te geven. Afspraken die binnen 48 uur voor de afspraak worden geannuleerd worden gefactureerd.

Workshops

 1. Bij onvoldoende deelnemers wordt de workshop geannuleerd. Het cursusgeld wordt dan per ommegaande terugbetaald.
 2. Wanneer er binnen 48 uur voor de workshop wordt afgemeld, zal er 50% van de kosten in rekening worden gebracht.