Persoonlijk energie of zielenbeeld

Een persoonlijk energie of ziels portret kan heel ondersteunend werken in het proces waar je zit.

Ik schilder op stevig schilders doek van 50 bij 50 of 50 bij 70 cm.

Een zielenbeeld is een spiegel van wie je werkelijk bent. Zielsbeelden worden door middel van vormen en kleuren individueel op jou afgestemd.

Alles wat in leven aanwezig is bestaat uit energie en heeft een eigen frequentie, een trilling op een bepaald niveau. Dat is wat ik in kleur en vorm overbreng bij een energie beeld.

Bij beiden vertaal ik in kleur en vorm.

Als het werk klaar is krijgt het 2 maal een vernis laag en neem ik contact met je op zodat we een moment kunnen plannen dat je het in mijn atelier op komt halen. Bij het ophalen geef ik je nog wat woorden mee die ik heb mogen ervaren tijdens het proces. Deze woorden stuur ik later nog toe via de mail.

energie beeld nog