Over mij

Angelien en Samba3_400pxMijn naam is Angelien Liebregts. Voor dat ik startte met mijn eigen praktijk heb ik veel verschillende dingen gedaan. Verschillend bedoel ik dan in de zin van ” vorm”, want het ging altijd over hetzelfde. Ik kijk mee, ik vertaal en geef mee zodat jij weer kan herinneren en jezelf kan verbinden met dat wat je ten diepste bent.

Na een opleiding voor docente kinderyoga en creatieve communicatie startte ik in 2005  met mijn eigen praktijk voor yoga en tekenen. Door de jaren heen volge ik verschillende opleidingen; LOKS landelijke opleiding spirituele kinderbegeleiding, healing & reading, training ” tekenen is meer ” en diverse cursussen op gebied van sjamanisme, rituelen en energiewerk.

In mijn werk geef ik mijn passie voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, kunst, kleuren en creatieve expressie graag aan je door.

Inspiratie krijg ik van echt contact met mensen, het mogen stilstaan bij mezelf en door de natuur om me heen. Ze geeft zoveel; ontmoetingen met dieren, prachtige kleuren en geuren, bijzondere vormen en creaties en een diepe stilte waaruit dit alles voortkomt. De stilte zet mij vervolgens weer in beweging.