Over mij

Angelien en Samba3_400pxMijn naam is Angelien Liebregts. Voor dat ik startte met mijn eigen praktijk heb ik veel verschillende dingen gedaan. Verschillend bedoel ik dan in de zin van ” vorm”, want het ging altijd over hetzelfde. Ik kijk mee, ik vertaal en geef mee zodat jij weer kan herinneren en jezelf kan verbinden met dat wat je ten diepste bent. Zo kan jij steeds meer ZIJN.

Nu ruim 20 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Wat begon met het geven van yogalessen aan kinderen (en hun ouders) is gaandeweg gekomen tot een praktijk voor mindfulness- yoga en teken/ en schilderlessen. Ik geef individuele begeleiding, workshops en cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Vanuit mijn eigen kennis en ervaring loop ik graag even met je/jullie mee. Mijn kracht ligt in mijn luisterend en voelend waarnemen en dit zet ik om naar beeld, kleur en woord zodat er groei mogelijk is en jij steeds meer je vorm mag ontdekken.

Mijn hart gaat uit naar creativiteit en dan met name in de vorm van schilderen en tekenen. Mjn inspiratie haal ik veel uit de natuur. Ze geeft zoveel; ontmoetingen met dieren, prachtige kleuren en geuren, bijzondere vormen en creaties en een diepe stilte waaruit dit alles voortkomt. De natuur helpt me een overvol hoofd leeg te maken, los te laten van dagelijkse beslommeringen, de ruimte en creativiteit weer te ervaren en me te verbinden met mezelf.

Vanuit die verbinding kan ik er dan ZIJN voor jou!

Je bent van harte welkom en ik zie je graag op een van mijn cursussen, workshops of tijdens een indivudele sessie.