Uw privacy

Als je lessen, workshops of begeleiding bij mij volgt of hebt gevolgd, dan staan minimaal je naam en emailadres in mijn contact administratie. Eventueel worden deze gegevens aangevuld met adresgegevens t.b.v. de facturering en verwerking van gegevens voor de belastingdienst.

Je naam en emailadres gebruik ik om je op de hoogte te houden van workshops die ik geef. Hiervoor maak ik geen gebruik van een geautomatiseerd mailing systeem. Dat betekend dat als je deze informatie niet meer wilt ontvangen je dat het beste kunt aangeven door het sturen van een mailtje. Ik draag er dan zorg voor dat je de info niet meer ontvangt.

Als je individuele begeleiding bij mij volgt of hebt gevolgd dan maak ik aantekeningen om jou proces zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Deze gegevens ontvang je altijd zelf in de vorm van een “verslagje” via de mail.
Deze persoons gegevens worden door mij uit mijn registratie verwijderd op het moment dat ik ze je toegezonden heb.

Uitgangspunt is altijd geweest en zal voor mij altijd zijn, dat ik zorgvuldig met jouw gegevens omga. Als je hier vragen over hebt of gegevens gewijzigd wilt hebben, neem dan contact met mij op.